banner16

5 ve 9. sınıflarda da yüz yüze eğitim başlıyor

Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada yüz yüze eğitimin 2 Kasım itibariyle genişletileceğini duyurdu. 

21 Ekim 2020
5 ve 9. sınıflarda da yüz yüze eğitim başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Hedefimiz önümüzdeki bahar aylarına kadar aşı meselesini çözmektir. Ortaokullarda 5. sınıflarda liselerde 9. sınıflarda yüz yüze eğitimi 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz. " ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklaması şöyle oldu:

Ulaşım araçları başta olmak üzere çok sayıda insanın bulunduğu mekanlar ve kapalı alanlarla etkin denetimler sürdürülecek. Temaslı kişilerin takibi çok daha sıkı şekilde yapılacak. Yerli aşılarda insan üzerinde denemelere 2 hafta içinde ulaşılacağı görülüyor. 

Hedefimiz önümüzdeki bahar aylarına kadar aşı meselesini çözmektir. Ortaokullarda 5. sınıflarda liselerde 9. sınıflarda yüz yüze eğitimi 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz. 

Uzaktan eğitimin sürdüğü sınıflarla iligli durumu gelişmelere bakarak en kısa sürede ilan edeceğiz.

17 Ekim BM tarafında yoksullukla mücadele gücü olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde yoksullukla mücadele konusunda en kapsamlı programları biz hayata geçirdik. Türkiye, BM verilerinde artık yüksek insani gelişmişlik seviyesine sahip ülkeler arasında arasında yer alıyor.

Üniversite gençliğine de müjde vermek istiyorum. Lisans seviyesindeki öğrenceler için kısa adı STAR olan stajyer araştırmacı burs programını başlatıyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.