banner16

Cem TV ekibi Azerbaycan'ın Gence şehrinde!

Cem TV Genel Yayın Yönetmeni Musa Özuğurlu ve Haber Koordinatörü Mehti Atam, Ermenistan ordusunun vurduğu Azerbaycan'ın Gence kentinden bildirdi. 

12 Ekim 2020
Cem TV ekibi Azerbaycan'ın Gence şehrinde!

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını geri almak için başlattığı harekat 15.günün sonunda geçici ateşkez anlaşması ile durmuştu. Ancak Ermenistan anlaşmanın  daha ilk gününde ateşkezi ihlal etti.
Karabağ'da yaşanan çatışmanın 60 km uzağında bulunan Azerbaycan'ın ikinci büyük kenti Gence yine Ermenistan tarafından atılan roketin hedefi oldu.

Roket, Gence'de Atatürk caddesinin hemen arka kısmında sivil yerleşim yerlerine isabet etti. Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 9 kişi hayatını kaybederken, 33 kişi de yaralandı.

1 evin tamamen yok olduğu saldırıda 7 ev de  kullanılamaz hale geldi. Hasar gören evlerin içindeki görüntüler saldırının boyutunu gözler önüne serdi.

Evleri zarar gören Azerbaycanlılar, mikrofonlarımıza konuştu:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.