banner16

Çocuklarına uyguladığı şiddeti canlı yayınlayan kişi tutuklandı

Mersin’de, yaşları 18’den küçük 4 çocuğunu döverek sosyal medyada canlı yayın yapan Halil Y., gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. 

05 Ekim 2020
Çocuklarına uyguladığı şiddeti canlı yayınlayan kişi tutuklandı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Halil Y. isimli bir erkeğin çocuklarını darbettiği anların sosyal medyadan yayımlanması üzerine soruşturma başlatıldı.

Halil Y. evine giden ekiplerce gözaltına alındı. Evdeki yaşları 16, 13, 9 ve 7 olan dört kardeş de koruma ve bakım altına alınmak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen baba Halil Y., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜLERİ ÇOCUĞUNA ÇEKTİRMİŞ!

DHA'nın haberine göre, baba Halil Y.'nin emniyetteki ifadesinde, olayı kendisini terk ettiğini öne sürdüğü eşi Z.Y. ile barışmak için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Ayrıca Halil Y. sosyal medya hesabında canlı yayınladığı görüntüleri de 7 yaşındaki en küçük çocuğuna çektirdiğini itiraf etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50