banner16

Oyuncu Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı

Usta oyuncu Ali Sürmeli'nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

28 Eylul 2020
Oyuncu Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı

Oyuncu ve aynı zamanda Cem Vakfı yönetim kurulu üyesi Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Ali Sürmeli'nin sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi rol arkadaşı Oktay Kaynarca aktardı.

2. Sayfa'nın haberine göre; ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ali Sürmeli’nin beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alınacağı bildirildi.

DHA'nın geçtiği son bilgiye göre ise, evinde aniden fenalaşan sinema oyuncusu Ali Sürmeli ambulans ile Kadıköy'deki özel bir hastaneye getirildi. haberi alan sevenleri ve ailesi Sürmeli'nin getirildiği hastanenin önünde beklemeye başladı. Ali Sürmeli'nin ameliyatının devam ettiği öğrenildi.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Ali Sürmeli'nin tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği, ameliyatın başarılı geçtiği ve yoğun bakımda olduğu açıklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.