banner16

Çağlayan Adliyesi'ndeki tüketici mahkemesi personelinde Covid-19 tespit edildi

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 6. Tüketici Mahkemesi'nin 2 hakimi ve mahkeme personeli, kalem memurlarından birinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle idari izne ayrıldı. 

18 Haziran 2020
Çağlayan Adliyesi'ndeki tüketici mahkemesi personelinde Covid-19 tespit edildi

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 6. Tüketici Mahkemesi'nin 2 hakimi ve mahkeme personeli, kalem memurlarından birinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle idari izne ayrıldı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın birinci katında bulunan 6. Tüketici Mahkemesi kaleminde çalışan bir memurun Covid-19 testi pozitif çıktı.

Hastalığı taşıdığına dair bir belirti göstermeyen memurun durumunun öğrenilmesi üzerine mahkemenin 2 hakimi ve tüm kalem personeli idari izne çıkarıldı. Hakimler ve memurların evlerinde kendilerini izole edecekleri öğrenildi.

Bu arada, hakimlerin odası, duruşma salonu ve mahkeme kalemi dezenfekte edildi. Ayrıca mahkemenin duruşma salonu ve kaleminin kapısına, 'Covid-19 salgını nedeniyle mahkememiz karantina altına alınmıştır. Duruşmalar yapılmayacaktır' duyurusu asıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50