banner16

İçişleri Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim açıklaması

İçişleri Bakanlığı, yüz yüze eğitimin başladığı okullarda; 1352 okul kolluk görevlisi, 23 bin 6 güvenli eğitim koordinasyon görevlisi ve okul giriş- çıkışını sağlamak üzere 8 bin 495 ekip görevlendirildiğini açıkladı. 

21 Eylul 2020
İçişleri Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim açıklaması

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün yüz yüze eğitimin başladığı okullarda güvenlik önlemleri yoğunlaştırıldı.

Bakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmeler doğrultusunda, yüz yüze eğitimin başladığı okullar için 1352 okul kolluk görevlisi, 23 bin 6 güvenli eğitim koordinasyon görevlisi ve okul giriş- çıkışını sağlamak üzere 8 bin 495 ekip görevlendirdi. Daha sonraki zamanda Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli bu görevlendirmelere devam edileceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.