banner16

Yoğun bakımdaki Muhittin Böcek uyutuldu

24 gündür koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedbir amaçlı olarak uyutulduğu açıklandı. 

09 Eylul 2020
Yoğun bakımdaki Muhittin Böcek uyutuldu

Hastaneden yapılan açıklamada, 24 gündür koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “astım hastalığı nedeniyle ciğerlerinin zarar görmemesi için tedbir amaçlı uyutulduğu” kaydedildi.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör, Salı günü itibariyla Böcek’in kan değerlerinde düzelme olduğunu belirterek, şu ifadelerini kullandı:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in 8 Eylül Salı günü itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve tıp fakültesi öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.