banner16

Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın korona virüse yakalandığı ileri sürüldü. Binali Yıldırım'ın danışmanı Sinan Çetin bu haberleri yalanladı. 

03 Eylul 2020
Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın corona virüse yakalandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı olarak Türk siyaset tarihine geçen Yıldırım sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

* Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.