banner16

Aday olmak için istifa ettiği kuruma başkan seçildikten sonra yeniden atandı!

 

17 Haziran 2020
Aday olmak için istifa ettiği kuruma başkan seçildikten sonra yeniden atandı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Önceki gün yapılan atamalar kapsamında 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8. maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddesi gereğince Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ÇAYKUR'da açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine atandı.

2003-2011 arasında Çaykur Genel Müdürlüğü görevini yürüten Yüce, 31 Mart 2019'da yapılan mahalli idareler seçiminde AKP'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, genel müdürlük görevinden istifa etmişti.

Resmi Gazetede yayınlanan atama kararı ile Yüce, hem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı hem de Çaykur Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yapacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.