banner16

Aydos Ormanı’nda itfaiye ekibine ateş açıldı

İstanbul'da çaldıkları bakır kabloları plastik kabuğundan ayırmak için ormanlık alanda yakan hırsızlar, kabloları söndürmeye gelen itfaiye ekibinin üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Bir itfaiye görevlisi yaralandı. 

26 Ağustos 2020
Aydos Ormanı’nda itfaiye ekibine ateş açıldı

İstanbul Kartal'da Yakacık Mevkii Aydos Ormanları içinde sabaha karşı iddiaya göre iki kişi oldukları tahmin edilen hırsızlar, çaldıkları bakır kabloları plastik kabuğundan ayırmak için ormanlık alana getirip yaktı. Alevleri fark eden Orman İşletme görevlileri itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etmek için hazırlık yaptıkları sırada kendilerine doğru iki el ateş edildi. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu itfaiye görevlisi Yasin Öztürk karnından yaralandı. Ateş eden iki kişi ormanlık alanın dışına park ettikleri araçları ile olay yerinden uzaklaştı.

Polis ekipleri kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.