banner16

CHP İzmir'in acı günü: İki vefat birden!

CHP İzmir iki ölümle birden sarsıldı. Konak Belediye Meclis Üyesi Nurettin Cem Aksan ve Menderes İlçe eski başkanı Turgay Güler yaşamını yitirdi. 

13 Ağustos 2020
CHP İzmir'in acı günü: İki vefat birden!

CHP İzmir aynı günde iki ölümde birden sarsıldı. Konak Belediye Meclis Üyesi Nurettin Cem Aksan ve Menderes İlçe eski başkanı Turgay Güler yaşamını yitirdi.

İzgazete'nin haberinne göre, uzun süredir kanser tedavisi gören Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Cem Aksan yaşam mücadelesini kaybetti.

Aksan’ın cenazesi bugün 15.30’da Konak belediye binası önünde gerçekleşecek törenin ardından Güzelyalı Hakim Efendi Camii’nden ikindi namazına müteakip kaldırılarak Urla İskele Mezarlığı’na defnedilecek.

Öte yandan Konak Belediye Meclisi Üyesi olan Aksan için mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘’ Konak Belediyesi Meclis Üyemiz, yol arkadaşlarımdan Sevgili Nurettin Cem Aksan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Bir süredir tedavi gören partimizin emekçisi Cem Aksan ne yazık ki yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan erken ayrıldı. Ailesi ve dostlarına sabırlar diliyorum. Konak için gösterdiği emekler unutulmayacak. ‘sözlerini kullandı.

DİĞER ACI HABER MENDERES'TEN

CHP İzmir’e bir diğer acı haber ise Menderes’ten geldi. Bir önceki dönem başkanlık yapan Turgay Güler hayatını kaybetti. Güler bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50