banner16

Bahçeli'den erken seçim açıklaması

Bahçeli, "Erken seçim tartışmaları mahsurludur, sinsi ve sivri bir amaca matuftur. Milletvekili genel seçimi 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır" açıklamasında bulundu. 

12 Ağustos 2020
Bahçeli'den erken seçim açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Evine dön" çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamasına yanıt verdi.

Yazılı bir açıklamada bulunan Bahçeli,  Akşener’in adını geçirmeden şunları söyledi:

"Geleceğin temeli Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle atılmıştır. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem özlemleri boşuna bir taleptir. Cumhuriyet’in yüzüncü yılına temel sorunlarını kökten bitirmiş bir ülke olarak ulaşmak öncelikli ve önemli hedefimizdir. Bu çerçevede erken seçim tartışmaları mahsurludur, sinsi ve sivri bir amaca matuftur."

MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrılarını değerlendiren Akşener, “Erdoğan’ın çağrısı 'iyileştirilmiş güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçelim' çağrısı ise destek veririz" demişti.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Erken seçim tartışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

Bilinmelidir ki, 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacaktır. Tarih yazan, tarih yapan büyük Türk milleti geleceğin kudret ve kuvveti mevkiine çıkacaktır. Türkiye düşmanlarının dümen suyuna giren siyasi odaklar hedefledikleri iktidarı ancak rüyalarında göreceklerdir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.