banner16

Kılıçdaroğlu'ndan Eren Bülbül paylaşımı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da PKK'li teröristler tarafından öldürülen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ölümünün üçüncü yıl dönümü sebebiyle bir paylaşımda bulundu. 

11 Ağustos 2020
Kılıçdaroğlu'ndan Eren Bülbül paylaşımı

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de günü PKK’lı bir grubun erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine evi gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ölümünün üçüncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yaptığı paylaşımı şu şekilde:

Çocuğa kurşun sıkacak kadar alçaklaşan hain terörün kurbanı olan Eren Bülbül evladımızın acısı hala yüreğimizde. Çocuklarımızı teröre kurban vermediğimiz, onları şiddetin gölgesinde büyütmediğimiz bir ülke hepimizin temel sorumluluğudur. Seni unutmayacağız! #iyikivarsınEren

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.