banner16

Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na aday

CHP Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, 6 Ağustos'ta saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısı ile Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na adaylığını duyuracak. 

06 Ağustos 2020
Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na aday

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı'nda PM’ye seçilen Aylin Nazlıaka, iktidara giden yolda kadınlarla birlikte yürümek ve CHP’yi kadın mücadelesinin öncüsü yapmak için aday olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin birçok ilinden kadın kolları başkanlarıyla birlikte Kadın Kolları Genel Başkanlığı adaylığını açıklamaya hazırlanan Nazlıaka, İstanbul Sözleşmesi'nin tartışıldığı, kadına şiddetin artarak devam ettiği bugünlerde kadınların seslerinin daha çok duyulması ve siyasette kadınlara daha fazla alan açılması için mücadele vereceğini kaydetti.

Kadın kollarıyla yapacakları çalışmaların yalnızca parti içinde sınırlı kalmayacağını vurgulayan Nazlıaka "CHP Kadın Kolları, kadınların mücadelelerinde daha aktif ve öncü bir rol oynayacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız bu iktidar yolunun öncüsü ve lokomotifi kadın örgütlerimiz olacak. Kadınların mücadelesine güç verip onlardan güç alacağız" dedi.

Nazlıaka 6 Ağustos'ta saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde yapacağı toplantı ile adaylığını duyuracak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50