banner16

İzmit Başkanı'ndan Didim'e Kocaelispor hediyesi

Kocaelispor’un şampiyonluk sevinciyle birlikte Kocaelispor hediyelerini birçok Körfez sevdalısına ulaştıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor'un efsane amigosunu da unutmadı. 

30 Temmuz 2020
İzmit Başkanı'ndan Didim'e Kocaelispor hediyesi

Başkan Hürriyet, 1970’li yılların sonlarında Kocaelispor amigoluğu yaparak ilk şampiyonluk sevincine ortak olan ve şuanda Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Amigo Barbo lakaplı Barbaros Demirdöven’e Kocaelispor hediyelerini yolladı.

Eski İzmit Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Melih Ademoğlu’nun Didim’e gideceğini öğrenen Başkan Hürriyet,  “Didim’de Kocaelispor’un efsane amigolarından Barbaros Demirdöven yaşıyormuş. Kendisine Kocaelispor ile ilgili hediyelerimizi ulaştırırsanız ve selamlarımızı iletirseniz mutlu oluruz” diyerek ricada bulundu. Hürriyet’in bu ricasını kırmayan Ademoğlu da Didim’de Amigo Barbo’yu buldu ve hediyeleri iletti. 

“ESKİ BİR AMİGOYU HATIRLADIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Yıllar sonra Kocaelispor ile ilgili böylesi bir sürprizle karşılaşan Amigo Barbo, kendisine anlamlı bir jest yapan Başkanı Hürriyet’e teşekkür etti. Amigo Barbo, “Benim gibi eski bir amigoyu hatırladığı için Allah ondan razı olsun. Sırtı yere gelmesin. Halkın içinden biri olduğu sürece nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu vesile ile Kocaelispor’umuzun şampiyonluğunu kutluyor, o efsane yıllara geri dönmesini temenni ediyorum” diyerek Kocaeli’deki tüm dostlarına selam yolladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50