banner16

ABD’de maske takmayı reddeden kadın yolcu uçaktan indirildi

ABD’nin Ohio eyaletinden North Carolina’ya giden uçakta, bir kadın yolcu maske takmadığı için uçaktan indirildi. O anları bir başka yolcu görüntüledi. 19 Temmuz’da gerçekleşen olayda, maske takmayan yolcu uçaktan ayrılırken diğer yolcular alkışlayarak tepki gösterdi. 

24 Temmuz 2020
ABD’de maske takmayı reddeden kadın yolcu uçaktan indirildi

American Airlines Havayolları’na ait uçakta, bir kadın yolcu koruyucu maske takmadığı için uçuş görevlileri tarafından uyarıldı. Uçuş görevlileri, maske takmayı reddeden kadından, uçaktan ayrılmasını istedi. Uçaktaki tartışma esnasında yolculardan birinin, ‘neden maske takmadığı’ sorusuna kadın, tıbbi bir rahatsızlığı olduğu için maske takamayacağı cevabını verdi.

Kadın uçağı terk ederken yolcular alkışlamaya başladı, kadın ise “İstediğiniz kadar alkışlayın” dedi. Olayı görüntüleyen yolcu basına yaptığı açıklamada, kadının uçağa binerken sürekli etrafındaki yolcularla tartıştığını ifade etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.