banner16

Ediz Hun sevenlerini uyardı

Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Gazi karakterine hayat vereceği iddia edilen ünlü oyuncu Ediz Hun, resmi sosyal medya hesabından sevenleri için bir uyarı mesajı paylaştı. 

14 Haziran 2020
Ediz Hun sevenlerini uyardı

Bir taraftan Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman dizisine katılacağı dedikoduları sürerken televizyon koridorlarında konuşulan ve hatta anlaşılıp el sıkışıldığı dahi iddia edilen konu, Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ediz Hun'un ünlü dizide Ertuğrul Gazi karakterine hayat vereceği şeklindeydi.

Tüm gözler üzerindeyken, Ediz Hun ddiaları doğrularcasına resmi sosyal medya hesabını kullandığı Instagram'dan şunları yazdı:

"Twitter'da hesabım yoktur. Son günlerde adıma açılmış olan Twitter hesabı bana ait değildir. Bu kişilere itibar etmeyiniz." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.