banner16

Alex Hamilton, Galatasaray'da!

Takımdan ayrılan isimlerinin de etkisiyle önümüzdeki sezon, kadrosunda büyük bir değişim yaşamaya hazırlanan Galatasaray Doğa Sigorta, geçtiğimiz sezon İsrail ekibi Maccabi Rishon LeZion'un formasını giyen Alex Hamilton ile anlaşmaya vardı. 

16 Temmuz 2020
Alex Hamilton, Galatasaray'da!

Galatasaray, Doğa Sigorta'da şubede yaşanan görev değişiklikleri ve koç Ertuğrul Erdoğan'ın takımda kalmasının netleşmesi ile transfer çalışmaları yeniden hareketlendi. Kadorsundaki birçok önemli ismi kaybeden Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Alex Hamilton ile anlaşmaya vardı. 

beIN SPORTS'un haberine göre Galatasaray, geçtiğimiz sezon Maccabi Rishon Lezion forması giyen 26 yaşındaki oyuncu ile 1+1 yıllık bir prensip anlaşmasına vardı. 

Alex Hamilton, geçtiğimiz sezon Maccabi Rishon LeZion'un en etkili isimlerinin başında gelirken EuroCup'ta bir de haftanın MVP'si ödülünü kazanmayı başarmıştı. Normal sezonun 3. maç döneminde Monaco'ya karşı 22 sayı (10/10 serbest atış), 8 asist, 5 ribaunt, 3 blok ve 2 top çalma ile toplam 38 verimlilik puanına ulaşmıştı ki elde ettiği bu verimlilik puanı, 11 Aralık 2018'den sonra EuroCup'ta ulaşılan en yüksek seviyeydi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.