banner16

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Başak Demirtaş'a çirkin saldırıyı kınadı

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşımlarla ilgili Adalet Bakanı Gül ''bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum'' dedi. 

14 Haziran 2020
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Başak Demirtaş'a çirkin saldırıyı kınadı

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Gül, "Başak Demirtaş’a yönelik çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum. Bir insanın onuru, iffet ve haysiyeti her şeyin üzerindedir. Hukuk, bu terbiyesiz ve provokatif sözlere karşı gereğini yapacaktır." ifadelerini kullandı.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI
Öte yandan, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Bir kısım basın yayın organları ile sosyal medya platformlarında Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş aleyhinde yapılan twitter paylaşımına dair yer alan haberlere ilişkin olarak, kamuoyunu aydınlatma zarureti hasıl olmuştur. Söz konusu paylaşımlarda bulunan ve kimliği tespit edilen şahıs hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, soruşturma aşamaları hassasiyetle takip edilmektedir" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.