banner16

Koray Aydın İYİ Parti grup başkanı seçildi

İYİ Parti TBMM Grubu, bugün basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda, partinin yeni Meclis Grubu yönetimi belirlendi. 

07 Haziran 2023
Koray Aydın İYİ Parti grup başkanı seçildi

İYİ Parti TBMM Grubu, yeni grup yönetimini belirledi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, “Grup Başkanlığımıza Sayın Koray Aydın seçilmiştir. Grup Başkanvekilliği görevlerine de Müsavat Dervişoğlu ve ben Erhan Usta seçildik” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti TBMM Grubu, bugün basına kapalı olarak toplandı. Toplantıda, partinin yeni Meclis Grubu yönetimi belirlendi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, toplantının ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Grup Başkanlığımıza Sayın Koray Aydın seçilmiştir. Grup Başkanvekilliği görevlerine de Müsavat Dervişoğlu ve ben Erhan Usta seçildik. Grup yönetimlerimizi, Grup Disiplin Kurullarımızı oluşturduk. Kararlarımız son derece güzel oldu. Oybirliği ile alınmış kararlardır. Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50