banner16

Nebati 'İngiliz vatandaşı maliyeci' sözlerine 'açıklık' getirdi

Eski Hazine ve Maliye bakanı Nureddin Nebati, halefi Mehmet Şimşek'i kast ettiği ileri sürülen "İngiliz vatandaşı bir maliyeci" sözlerine izahat getirdi. 

07 Haziran 2023
Nebati 'İngiliz vatandaşı maliyeci' sözlerine 'açıklık' getirdi

Eski Hazine ve Maliye bakanı Nureddin Nebati, "Sen kim oluyorsun da beni İngiliz vatandaşı bir maliyeciyle karşılaştıracaksın…" ifadeleriyle halefi Mehmet Şimşek'i kast ettiği iddiasına yanıt verdi. Nebati, bu sözleri Şimşek'e yönelik olarak kullanmadığını savunarak, "Kılıçdaroğlu’nun CHP’sini, ithal reçetelerden medet uman Akşener’in İYİ Parti’sini, yani 7’li Masanın zihniyetini açık bir dille eleştirdiğim zaten çok net ortadadır" dedi.

Nebati, yerine Şimşek'in atanmasının ardından sosyal medyada yaygın biçimde paylaşılan görüntülerde, “Sen kim oluyorsun da beni İngiliz vatandaşı bir maliyeciyle karşılaştıracaksın. Sen kim oluyorsun da Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı’nı hor göreceksin. Hadi oradan, hadi" ifadelerini kullanmıştı. Eski bakanın bu sözlerle, Şimşek'i kast ettiği öne sürülmüştü.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.