banner16

Galatasaray Başkanı Cengiz kurulları acil toplantıya çağırdı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in bugün spor kulübünün kurullarını acil toplantıya çağırdığı bildiriliyor. 

13 Temmuz 2020
Galatasaray Başkanı Cengiz kurulları acil toplantıya çağırdı

Galatasaray Spor Kulübü spor kurulları bugün beklenmedik bir şekilde acil toplantıya çağrıldı. Çağrının doğrudan Başkan Mustafa Cengiz tarafından yapıldığı bildiriliyor.

Spor Kulübü'nde yaptığımız araştırmalardan edindiğimiz bilgilere göre, Cengiz'in Salı günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısından önce kurulları kulübe çağırması, GS kulübünün çok önemli gelişmelerin arifesinde olduğu anlamına geliyor.

Bazı yöneticiler, Başkan Cengiz'in istifa edeceğini, diğerleri ise, Cengiz'in kulübü seçimli olağanüstü genel kurula götürüp görev devir teslimi yapacağını iddia ediyor.

Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda kulübün denetim kurulu, sicil kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin yer aldığı toplantı gerçekleştirilen toplantıya kinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal, yönetim kurulu üyeleri Dorukhan Acar, İlber Aydemir, Dilek Kutlu ve Banu Vahapoğlu Akgün katılırken, salona gelemeyen yönetim kurulu üyeleri ve kurul üyeleri ise dijital ortamda toplantıya dahil oldu.

Kurullar toplantısı bittiğinde kulüpten resmi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor.

HABERCEM GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.