banner16

Yeni doğan kızını görmeye giderken hayatını kaybetti

Adana’da, doğum yapan eşi ile bebeğini görmek için yola çıkan 28 yaşındaki Mustafa Kaya hastane yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybetti. 

13 Temmuz 2020
Yeni doğan kızını görmeye giderken hayatını kaybetti

Oto kiralama şirketinde çalışan Kaya’nın hamile eşi Leyla Kaya’nın 6 Temmuz akşamı sancısı tuttu. Eşini özel hastaneye götüren Kaya, çalıştığı oto kiralama şirketine döndü. Bir gün sonra doğuma alınan Leyla Kaya bir kız bebek dünyaya getirdi. Telefonla bilgi verilen Kaya, hastaneye gitmek için motosikletiyle yola çıktı. 

Kaya’nın motosikletine Veysel K. yönetimindeki halk otobüsü çarptı. Ağır yaralanan Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan otobüs şoförü sevk edildiği adliyede, mahkemece ev hapsine çarptırıldı.

Aile, kızına Azra Nur adını veren Leyla Kaya’ya eşinin öldüğünü söyleyemedi, kaza geçirdiğini ve hastanede tedavi altına alındığını söyledi.

Reklam

Kızını kucağına alamadan yaşamını yitiren Mustafa Kaya, Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.