banner16

Kılıçdaroğlu'ndan 'BTK' tepkisi: Erdoğan'ın zulmü ve yasakları varsa, benim de vicdanına güvendiğim halkım var

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) aldığı SMS yasağı kararına tepki göstererek, "Erdoğan'ın zulmü ve yasakları varsa, benim de vicdanına güvendiğim halkım var. Beni ister sevin ister sevmeyin, ama bu videomu herkese yayın, gösterin, anlatın" ifadelerini kullandı. 

26 Mayıs 2023
Kılıçdaroğlu'ndan 'BTK' tepkisi: Erdoğan'ın zulmü ve yasakları varsa, benim de vicdanına güvendiğim halkım var

BTK, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun SMS göndermesini 'engellemek' için yasak kararı aldı. Karara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu BTK'ya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, video paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde uygulanan ambargolarla milletimize ulaşmamız engelleniyor. Bugün EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj gönderdik. Ancak BTK, bu kısa mesajımızı engelledi. Halkımızla buluşmamıza, size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar. O mesajda şunu söylemiştim, EYT'deki çifte standart sona erecek. 8 Eylül 1999'da sigortalı olan emekliliğe hak kazanıyor ama bir gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli olabiliyor. EYT'deki bu adaletsizliği bitireceğim. Vatanını seven sandığa gelsin. Bu videoyu izleyen herkesten bir istirhamım var.Bu videonun altına videoyu indirebileceğiniz bir link bırakacağım. Şimdi herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin. Saray'a inat tüm milletimize ulaşacağız. Unutmayın, birleşe birleşe kazanacağız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50