banner16

Sinan Oğan, iktidarın göçmen politikasını övdü

Sinan Oğan, ilk tur seçimlerden önce "Ülkemizi Suriyeli işgalinden kurtaralım" ifadelerini kullanmıştı. 

26 Mayıs 2023
Sinan Oğan, iktidarın göçmen politikasını övdü

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın "Adeta Cumhur İttifakı'nın bir elemanı gibi" diye tanımladığı Sinan Oğan, "Suriyeli kardeşlerimiz ülkelerine dönmeye başladı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçiminden önce TRT önünde yaptığı eylemde "Kanalları Erdoğan'ın babasının malı gibi tepe tepe kullanıyorsunuz" diyen Sinan Oğan, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından TRT'de canlı yayına çıktı. 

Oğan, TRT Haber'deki yayında iktidarın göçmen politikasını "Orada bir PKKistan kurma hayali var. Hatta bizim Hatay’ı da tehdit ediyor. Türkiye’nin askeri operasyonları bu planı yerle bir etmiştir. Sığınmacıların dönüşüyle de bu proje sonsuza dek çöpe atılacaktır.

Türkiye bir taraftan operasyon yapıyor. Diğer taraftan da sürdürdüğü imar çalışmalarıyla da onların güvenle dönmelerini sağlıyor. Suriyeli kardeşlerimiz ülkelerine dönmeye başladı." ifadeleriyle övdü.

İlk turda Erdoğan için çalıştığına ilişkin iddiaları hatırlatan Oğan, Erdoğan’a ilkeler bazında destek sunduğunu savunarak, "Hani pazarlıkçıydık" sorusunu yöneltti.

Sinan Oğan, ilk tur seçimlerden önce "Ülkemizi Suriyeli işgalinden kurtaralım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.