banner16

A Haber muhabirinin zor anları! Mikrofon uzattığına pişman oldu

A Haber muhabiri oy kullanan vatandaşla röportaj yapmak istedi; Arapça cevap aldı 

21 Mayıs 2023
A Haber muhabirinin zor anları! Mikrofon uzattığına pişman oldu

İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde havalimanı ve gümrüklerde oy kullanma işlemleri sürerken, A Haber canlı yayınında oy kullanan bir kişinin, muhabirin sorduğu soruya Arapça cevap vermesi dikkat çekti. İstanbul Havaalanı'nda oy kullanan Türkiye vatandaşı seçmen, "Ben daha önce Türkiye'deki gibi demokratik bir seçim görmedim" dedi.

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde havalimanı ve gümrüklerde oy kullanma süreci başladı. A Haber, İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği canlı yayında, oy kullanan Türkiye vatandaşı bir kişiyle röportaj yapmak istedi. 

Muhabirin mikrofon uzattığı seçmen, Arapça cevap verince, muhabir konuşmayı yarıda kesmek zorunda kaldı. Oy kullanan Türkiye vatandaşı seçmen ise, mikrofon uzatıldığı sürece şu ifadelere yer verdi: "Ben daha önce Türkiye'deki gibi demokratik bir seçim görmedim. Ayrıca buradaki Kuveyt Büyükelçiliği'ne de teşekkür ederim."

Öte yandan A Haber, videoyu paylaşan yüksek takipçili hesaplardaki videoları telif hakkı gerekçesi ile engelletti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.