banner16

Adalet Partisi lideri Vecdet Öz: Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak

ATA İttifakı'nın ortağı ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak ve siyasetin yönünü değiştirecektir" dedi. 

20 Mayıs 2023
Adalet Partisi lideri Vecdet Öz: Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci turu için adayların görüşme maratonları sürüyor. Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla, geçerli oyların yüzde 5.17'sini (2 milyon 831 bin 239) alan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği konusu gündemde.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ATA İttifakı ortağı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştü. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile bir araya geldi. 

Görüşmelerin ardından, ATA İttifakı'nın diğer ortağı olan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den açıklama geldi.

"SİYASETİN YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRECEK"

Öz'ün sosyal medya hesabından ATA İttifakı liderlerini de etiketlediği paylaşımı şöyle:

"Yoğun mesajlar atarak neler oluyor hocam diyen saygıdeğer dostlarım; lütfen biraz sabır.! Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak ve siyasetin yönünü değiştirecektir.."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.