banner16

İstanbul'da Hakan&İlkay kapışması olacak

Futbolda Avrupa’nın en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nin finalistleri belli oldu. Inter'in ardından Real Madrid'i 1-1'in rövanşında sahadan silerek 4-0 kazanan City son finalist oldu. 

18 Mayıs 2023
İstanbul'da Hakan&İlkay kapışması olacak

10 Haziran Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadındaki finalde İtalya’nın İnder, İngiltere’nin Manchester City takımları karşı karşıya gelecekler.

İtalyan takımı İnter’de Türk milli Takımının da kaptanı olan Hakan Çalhanoğlu forma giyiyor. İngiliz takımı Manchester City’de ise Türk asıllı Alman vatandaşı İlkay Gündoğan yer alıyor.

İstanbul’daki finalde Hakan ve İlkay karşı karşıya gelecekler. 10 Haziran’daki maç için İtalya ve İngiltere’den 50 bini aşkın futbolseverin İstanbul’a gelmeleri bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.