banner16

'AKP anca 4 vekil çıkarabilir' diyen DSİ Bölge Müdür Yardımcısı görevden alındı

DSİ 12. Bölge Müdür Yardımcısı Seçkin Özkan'ın, "Bana göre AK Parti en fazla 4 milletvekili çıkarabilir” dediği gerekçesiyle Bölge Müdür Yardımcılığı görevinden alındığı iddia edildi. 

09 Mayıs 2023
'AKP anca 4 vekil çıkarabilir' diyen DSİ Bölge Müdür Yardımcısı görevden alındı

DSİ 12. Bölge Müdürlüğü’nde ilginç bir gelişme yaşandı. Bölge Müdür Yardımcısı Seçkin Özkan, Bölge Müdürü Okan Bal ve Bölge Müdür Yardımcısı Aslı Erdoğan Menekşe, aralarında siyasi sohbet ederken, “Bana göre AK Parti Kayseri’den en fazla 4 milletvekili çıkarabilir” dediği gerekesiyle Bölge Müdür Yardımcılığı görevinden alınarak düz mühendis olarak görevlendirildi. Özkan’ın bu gelişmelerden sonra izne ayrıldığı ve izin dönüşü 21 yıldır idarecilik yaptığı DSİ 12. Bölge Müdürlüğü’nde düz mühendis olarak görev başlayacağı öğrenildi. 

"KONUŞMASI KAYDA ALINARAK AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI ARIKAN’A VERİLMİŞ!"

Kayseri Gerçek Haber gazetesinden Recep Bulut'un haberine göre, Seçkin Özkan, Bölge Müdürü Okan Bal ve Bölge Müdür Yardımcısı Aslı Erdoğan Menekşe, aralarında siyasi sohbet ederken, “Bana göre AK Parti Kayseri’den en fazla 4 milletvekili çıkarabilir” dediğine ilişkin ses kaydının Bölge Müdür Yardımcısı Aslı Erdoğan Menekşe tarafından kayda alındığı ve bu kaydın AK Parti İl Başkan Yardımcısı Vedat Arıkan’a verildiği, Arıkan’ın da Tarım Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’e ilettiği, Özkan’ın da Pakdil’in talimatıyla görevden alındığı iddia ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.