banner16

Yeni Şafak: İmamoğlu'na saldıranlardan biri istihbaratçı uzman çavuş

İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak Gazetesi, Erzurum’da Ekrem İmamoğlu’na taş atanlardan bir tanesinin istihbaratta görevli olduğunu yazdı. 

09 Mayıs 2023
Yeni Şafak: İmamoğlu'na saldıranlardan biri istihbaratçı uzman çavuş

Erzurum'da gerçekleşen ve Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne taşlı saldırıya ilişkin süreç devam ederken, iktidar yanlısı Yeni Şafak Gazetesi olayı gerçekleştirenlerden birinin istihbarat biriminde görevli olduğunu iddia etti.

Habere göre, saldırıyı gerçekleştirenlerden biri olan Uzman Çavuş Muhammet Akif K.'nın Merkez Komutanlığı'nın istihbarat biriminde görev yaptığı belirtiliyor.

Akif K.'nın FETÖ'den işlem gördüğü ancak halen aktif olarak istihbarat biriminde görev yaptığına dikkat çekilen haberde, şu ifadelere yer verildi;

HALA İSTİHBARATTA GÖREVLİ

‘’FETÖ’den işlem gören Muhammet Akif K.,’nın hala aktif olarak görevde olduğu öğrenildi. K.’nın FETÖ’den işlem görmesine rağmen pasif bir birime alınmayıp hala en kritik birim olan istihbaratta bulunması ise şaşırttı. Dün sabah saatlerinde gözaltına alınan K. polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.’’

Akif  K. dün sabah saatlerinde gözaltına alınmış ve polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmişti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50