banner16

AKP Konya İl Başkanı'ndan İmamoğlu'na tehdit gibi sözler: İstenmeyen olaylar yaşanırsa...

“Millet, seni seçmeyecek. Gereksiz yere gündem oluşturmaya çalışıyorlar. Konya Gedavet Parkı da Anıt alanı da miting alanı değil. Yok ‘Ben yaparım’ der ve istenmeyen olaylar yaşanırsa üzülürüz.” 

08 Mayıs 2023
AKP Konya İl Başkanı'ndan İmamoğlu'na tehdit gibi sözler: İstenmeyen olaylar yaşanırsa...

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, milletvekili adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları, il başkanlık binasında gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, seçimlere ve Ekrem İmamoğlu'nun Konya'ya yapacağı ziyarete dair açıklamalarda bulundu.

"MİTİNG MÜRACATLARI YOK"

Seçim döneminde kuralların olduğunu söyleyen Angı, partilere “Hangi tarihte, nerede miting yapacaksınız, müracaatınızı yapın” denildiği belirtti. Konya'da Kılınçarslan, Salı Pazarı ve Bosna Hersek'teki alanın miting alanı olduğunu aktaran Angı, “Kurallara uymak zorundasınız” dedi. “Erzurum'da yaşanan olay, hepimizi üzdü” diyen Angı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunun kaynağı ne? Esnaf ziyareti diye başlayan bir program var. Adını koyun. Konya'da da bilboardlara çıktılar. Gün, saat değişti durdu. Anıt Alanı, toplama alanı değil. Trafik felç edilecek. Konya Gedavet Parkı da Anıt alanı da miting alanı değil. Yok ‘Ben yaparım’ der ve istenmeyen olaylar yaşanırsa üzülürüz. Cumhurbaşkanı adaylarını getirip miting yapsalardı. Ekrem İmamoğlu’nun derdi ne anlamak zor. Millet, seni seçmeyecek. Gereksiz yere gündem oluşturmaya çalışıyorlar. Miting müracaatları var mı? Yok. Kim, kimin ne kadar çalıştığını biliyor.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.