banner16

Mevsim ve konsepte uygun abiye modelleri

Doğru kombinler gece elbisenizin içinde harika görünmenizi sağlayacaktır. 

17 Nisan 2023
Mevsim ve konsepte uygun abiye modelleri

Kıyafet seçiminde özgürlük varsa dikkat edilmesi gereken konu düğünün konsepti ve mevsimidir. Kır düğünü için seçeceğiniz elbise ile otel düğünü için seçeceğiniz abiye elbise farklı olabilir.

Günler öncesinden davetli olduğumuz bir düğün için ne giyeceğimizi düşünmeye başlıyoruz. Bir gelinlik seçmek bazen stresli olabilir. Markalar mevsimlere ve değişen trendlere göre yeni koleksiyonlar çıkarmaya devam ediyor. Aynı şey gelinlikler için de geçerli.

Ten Rengiyle Uyumlu Tasarımlar

Düğününüz için alacağınız abiye elbisenin renginden emin değilseniz öncelikle size ve ten renginize en uygun rengi seçebilirsiniz. Düğün konsepti ve süresi renk seçimini etkilese de asıl önemli olan size en çok yakışanı seçmektir. Açık tenliyseniz mavi, pembe, fuşya, kırmızı gibi parlak renkler size çok yakışıyor olabilir.

Ancak siyah, ışıltısı ve şıklığı ile abiye elbiselerin vazgeçilmez renklerinden biridir. Esmer ya da sarışın herkese yakışan bir potansiyele sahiptir. Beyaz ve pastel tonlardaki abiye modelleri esmerler ve beyazlar için oldukça uygundur. Yaz düğünlerinde parlak renkler ve pastel tonlar tercih ediliyorken, kış düğünlerinde ise bordo, lacivert, zümrüt yeşili, altın ve kahve rengi tercih edilebiliyor.

Doğru Tercihlerle Muhteşem Görüntü

Doğru kombinler gece elbisenizin içinde harika görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca abiye elbisenin üzerine giyilen ceket, atkı ya da bolero da görsel bütünlükle uyumlu olacak şekilde seçilmelidir. Soğuk hava davetleri kapalı mekanlarda tutulsa da mekana geldiğinizde ne giyeceğinizden emin olamayabilirsiniz.

Son zamanlarda oldukça trend olan suni kürk, sizi sıcacık bir havayla sarıyor. Bolero ya da fular olarak ya da kısa bir kaban ya da ceket olarak kullanabileceğiniz abiye elbiseye suni kürk şıklık katıyor. Hafif serin bahar akşamlarında abiye elbiseye modernlik katan deri bir ceket de giyebilirsiniz.

Abiyelerde Özel Koleksiyon

Farklı tasarımlara sahip birbirinden güzel gelinlikleri seçmek bazen zor olabiliyor. Gelinlikler mevsimlere ve düğün konseptine göre değişiklik gösterse de size en uygun ve vücut tipinize uygun olanı seçmenizi öneririz.

Abiyeye Uygun Ayakkabı Tercihi

Eğer davetin yeri topuklu ayakkabılarla rahat bir şekilde yürümek için size uygunsa, abiye elbisenin altına dolgulu abiye ayakkabı ya da platform topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Etek boyu istenilenden biraz uzun veya kısa olursa hoş olmayan görüntüler oluşturabilir. Kendinizi uzun boylu hissediyorsanız elbisenin modeline göre diz altı ya da diz altı abiye elbise tercih edebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.