banner16

"Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal AKP'den aday olacak"

Sabah başyazarı Mehmet Barlas, Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın AKP listelerinden milletvekili adayı olacağını ileri sürdü. 

09 Nisan 2023
"Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal AKP'den aday olacak"

AKP yandaşı Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas bugünkü yazısında, Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın AKP listelerinden milletvekili adayı olacağı iddiasının konuşulduğunu belirtti.

Barlas, "Siyasi kulislerde konuşulan bir konu daha var, o da CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın AK Parti listesinden aday olacağı. Aslı Baykal aday olsun veya olmasın, babasına komplo kuranlarla zaten mücadele ediyor" görüşünü savundu. 

Barlas yazısında, "Zaten Aslı Baykal da CHP'den istifa ederken milliliğe vurgu yaparak 'CHP gayri milli bir pozisyona geldi' demişti. Seçim yaklaştıkça, adaylar ve listeler şekillendikçe bu seçimin 'yerliler' ile 'küreselciler' arasında olacağı da iyice ortaya çıkıyor. Bu sebeple küresel çetenin terör örgütleri olan PKK ile FETÖ'cülerin Altılı Masa'ya verdikleri desteğin götürüsü, getirisinden fazla oluyor Türkiye'de seçmen her seçimde en doğru karar vermiştir, bu seçimde de öyle olacaktır" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etmişti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.