banner16

TFF'den Gaziantep ve Hatayspor kararıyla ilgili yeni açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarına ilişkin yeni bir açıklama yayımladı. 

04 Nisan 2023
TFF'den Gaziantep ve Hatayspor kararıyla ilgili yeni açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), deprem felaketi nedeniyle Süper Lig’den çekilen Gaziantep FK ile Hatayspor’un geçmiş maçlarının tescil edilmesi ve gelecek müsabakalarda ise rakiplerin hükmen galip sayılmasına yönelik alınan kararda bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

TFF’nin resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan ve 12.02.2023 tarihinde TFF resmi web sitesinden duyurulan kararlar kamuoyuna ilan edilmiştir. Bu tarihten itibaren, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız yargı kurullarından Tahkim Kurulu'na hiçbir kulüpten resmi bir itiraz başvurusu yapılmamıştır. Ayrıca Sayın Başkanımızın dün gerçekleştirilen basın toplantısında da tekrar ettiği üzere 11 Süper Lig Kulübümüzün TFF'nin almış olduğu kararın değişmemesi yönündeki yazılı beyanları doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun, kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık göstermeden aldığı kararlarda bir değişiklik olmayacağını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50