banner16

Özge Ulusoy hayranlarını üzdü: Biri size 'dur' desin

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem oldu. 

03 Nisan 2023
Özge Ulusoy hayranlarını üzdü: Biri size 'dur' desin

2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve ardından podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başaran Özge Ulusoy, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde.

Özge Ulusoy'un değişimi hayranlarını üzdü - 1

Yıllar içindeki değişimi sık sık konuşulan 40 yaşındaki Ulusoy'un yüzündeki değişiklik takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Yakın zamanda babasını trafik kazasında kaybeden Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezinden paylaştığı fotoğraflarıyla, takipçilerinin olumsuz eleştirilerine maruz kaldı.

"LÜTFEN BİRİ SİZE DUR DESİN"

Güzellik merkezinde yüzüne işlem yaptıran Ulusoy'un fotoğraflarına, "İnsan bunu kendine neden yapar?", "Ne gerek vardı Özge Hanım, önceki haliniz çok çok güzeldi", "Doğal güzelliğinizi neden bu hale getiriyorsunuz?", "Hiç iyi görünmüyorsunuz", "Lütfen biri size dur desin" gibi yorumlar yapıldı.

Özge Ulusoy'un değişimi hayranlarını üzdü - 3

Babasını trafik kazasında kaybetmesinin ardından çok kilo veren Ulusoy'un son görünümü, hayranlarını üzdü. 

Özge Ulusoy'un değişimi hayranlarını üzdü - 5

"ESTETİK YAPTIRDIM" DEMİŞTİ

Değişimi hakkında "Bugüne dek yüzüme bıçak değmedi. Sadece botoks ve dolgu yaptırıyorum" yorumunda bulunan Özge Ulusoy, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olduğunu açıklamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.