banner16

MSB'den Fransa'ya PKK tepkisi

MSB, terör örgütü YPG ve YPJ mensuplarının Fransa Senatosu’nda ağırlanması ve kendilerine onur madalyası verilmesine, bugün yaptığı yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi. 

28 Mart 2023
MSB'den Fransa'ya PKK tepkisi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “NATO üyesi Fransa’nın parlamentosunda eli kanlı PKK/YPG terör örgütünün temsilcilerinin ağırlanması, parlamentonun saygınlığına gölge düşürmüştür. Bu hareket, müttefiklik ruhuna aykırı olduğu gibi NATO’nun terörle mücadelesinin de içini boşaltmaktadır” açıklamasını yaptı.

MSB, terör örgütü YPG ve YPJ mensuplarının Fransa Senatosu’nda ağırlanması ve kendilerine onur madalyası verilmesine, bugün yaptığı yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi. MSB’nin açıklaması şöyle:

“NATO üyesi Fransa’nın parlamentosunda eli kanlı PKK/YPG terör örgütünün temsilcilerinin ağırlanması, parlamentonun saygınlığına gölge düşürmüştür. Bu hareket, müttefiklik ruhuna aykırı olduğu gibi NATO’nun terörle mücadelesinin de içini boşaltmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri, her hâlükârda tüm terör örgütlerine karşı mücadelesine aralıksız devam edecektir.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50