banner16

Meteoroloji’den yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. 

10 Temmuz 2020
Meteoroloji’den yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yağışların bugün öğle saatlerinden sonra Kars çevreleri ile Erzurum’un kuzeydoğu ilçelerinde yer yer kuvvetli olmasının beklendiğini açıkladı. MGM'den yapılan kuvvetli rüzgâr uyarısında da "Rüzgârın; Marmara’nın kuzey ve batısında, kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgâr uyarısında bulundu.

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu ve Erzincan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, bugün öğle saatlerinden sonra Kars çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA İÇİN KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI

MGM’den yapılan kuvvetli rüzgâr uyarısında ise “Rüzgârın; Marmara'nın kuzey ve batısında, kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50