banner16

İYİ Partili Levent Özeren gözaltına alındı

İYİP'li Levent Özeren, Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında 2015 yılında yaptığı bir paylaşım nedeniyle Bursa’da gözaltına alındı. 

10 Temmuz 2020
İYİ Partili Levent Özeren gözaltına alındı

İYİP'li Levent Özeren, 2015 yılında sosyal medya hesabından eski Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım için yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındı.

Özeren, sosyal medyadan açıklama yaparak, “2015 yılına ait tweeti ‘tüm samimiyetimle söylüyorum’ attığımı hatırlamıyorum. O tarihlerde birkaç kez hesabım çalınmıştı. Her şartta böyle bir duruma sebep olmak beni çok üzdü. Başta Binali Bey ve değerli eşi olmak üzere, incinen herkesten, annelerden, kadınlardan özür dilerim” diye yazdı.

Bursa’da gözaltına alınan Özeren, ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne getirildi.

Özeren söz konusu paylaşımında Semiha Yıldırım'ın fotoğrafını paylaşarak, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. ‘Etik değil’ diyene, böyle başa böyle tarak!” diye yazmıştı.

İYİP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde de aynı partiden milletvekili aday adayı olmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.