banner16

Gelecek Partisi'nde AKP'li Turan'ın cumhurbaşkanı adaylığı için imza kampanyası

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, 3 yıl önce "İlan ediyorum; Kemal Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Cumhurbaşkanlığı'na adayım" diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın aday olması imza kampanyası başlattı. 

09 Mart 2023
Gelecek Partisi'nde AKP'li Turan'ın cumhurbaşkanı adaylığı için imza kampanyası

Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmasının ardından, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 8 Aralık 2020'de yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. Turan, "İlan ediyorum; Kemal Kılıçdaroğlu 2023’te Cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olarak Cumhurbaşkanlığı'na adayım" demişti.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, Bülent Turan’ın Cumhurbaşkanı aday olması için imza kampanyası düzenledi. Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı önünde, Cumhuriyet Meydanı'nda ve Cuma Pazarı'nda bugün kurulan üç stantta, Turan’ın aday olması için halktan imza toplanmaya başlandı.

Kampanyasına ilişkin açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, şunları söyledi:

"Bilindiği üzere, Altılı Masa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı belirledi. Gelecek Partisi Çanakkale il teşkilatı olarak, Genel Merkezi'mizin ve Genel Başkan’ımızın aldığı tüm kararların arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Millet İttifakı adayının da Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacağından hiç şüphemiz yoktur.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan, 2020 yılında yaptığı bir açıklamada, ‘Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa ben de adayım’ iddiasında bulunmuştu. Bizler de bugün burada, Sayın Bülent Turan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması için gereken 100 bin imza kampanyasını başlatılıyoruz. Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı olarak başlattığımız kampanyada ilk imzayı ben attım, teşkilat mensuplarımız da attı. Standımız bir hafta boyunca partimizin önünde, Cumhuriyet Meydanı'nda ve Cuma Pazarı'nda kurulacak. Ardından, 100 bin imzayı topladığımızda dilekçelerimizi sunacağız ve Sayın Bülent Turan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı adayı olması hususunda desteklerimizi belirteceğiz. Sayın Turan'ı, Sayın Kılıçdaroğlu'nu ve Sayın Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istediğimizi ifade etmek istiyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50