banner16

Sağlık Bakanı'ndan Süper Lig uyarısı geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 87 gün sonra yeniden başlayan Süper Lig ile ilgili paylaşım yaptı. 

13 Haziran 2020
Sağlık Bakanı'ndan Süper Lig uyarısı geldi

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Koca, "Ortak mekânlarda maçı izleyenlere 'dikkatli' seyirler diliyorum. Maske, mesafeli... Oyunu kuralına göre izleyelim" dedi.

Dünyayı etkisi altına yeni tip korona virüs salgını nedeniyle 19 Mart'ta ertelenen Süper Lig, 87 gün sonra Fenerbahçe-Kayseri ve Trabzonspor-Göztepe karşılaşmalarıyla yeniden başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, maçları özellikle mekanlarda izleyen vatandaşlara bir takım uyarılarda bulundu.

Bakan Koca, paylaşımında, "Ligler ara verildiği yerden başladı. Maçlar seyircisiz oynanıyor. Takımına ekran başından destek verenlere, özellikle ortak mekânlardalarsa, "dikkatli" seyirler diliyorum. Maskeli, mesafeli… Oyunu kuralına göre izleyelim!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.