banner16

İmamoğlu ve Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı oluyor, Akşener masaya dönüyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Genel Başkanımız, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülünü iletti. Sayın Akşener bugünkü toplantıya katılmasını umuyoruz. 

06 Mart 2023
İmamoğlu ve Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı oluyor, Akşener masaya dönüyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Meral Akşener' iziyareti sornası açıklama yaptı.

Zorlu, "Genel Başkanımız, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülünü iletti" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun açıklamaları şöyle:

"13. Cumhurbaşkanı'nın belirlenmesi süreci, 2 Mart'taki toplantının ardından Genel Başkanımız, daha önce mutabık kaldığımız uzlaşma, istişare ve halkın tercihi konularındaki ilkesel çerçeve ile bir müzakere sürecini yürütmüş, bu noktaya gelinmiştir. 

Milletin sesi, milletin iradesi olma sorumluluğunu en başından bu yana duyan ve bu sorumluluk bilinci ile hareket eden sayın genel başkanımız milletimizin yine sesi doğrultusunda; milletimizi heyecanlandıracağını düşündüğümüz yeni bir kuşatıcı, kapsayıcı, milletimizi bu heyecana yeniden sevk edecek yeni bir öneri ile millet ittifakına önerisini oluşturmuştur. 

Millet İttifakı'nın iş birliği ile başarı yakalamış büyükşehir belediye başkanlarımız genel başkanımızı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında, iki belediye başkanımıza, seçilecek 13. cumhurbaşkanının yetkili, icracı iki cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları konusunda kendilerine önerilerini iletmiştir. Bu önerileri önümüzdeki dakikalar içinde sayın Kılıçdaroğlu'na da genel başkanımız aktaracaktır. Katılmasını bekliyor ve umut ediyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.