banner16

İyi Parti: Kapının açık olmadığını düşünüyoruz; 5'li Masa, Kılıçdaroğlu'nu aday yapmak için bir araya gelmiştir

İyi Partili Dervişoğlu, Akşener'in 6 Mart'taki Altılı Masa toplantısına katılmayacağı aktardı 

04 Mart 2023
İyi Parti: Kapının açık olmadığını düşünüyoruz; 5'li Masa, Kılıçdaroğlu'nu aday yapmak için bir araya gelmiştir

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyi Parti Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve başdanışmanları ile genel merkez ek binasında bir araya geldi. İyi Partili Erhan Usta, "Kapının açık olmadığını düşünüyoruz. 5'li Masa, Kılıçdaroğlu'nu aday yapmak için bir araya gelmiştir" dedi.

İYİ Parti Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve Genel Başkan başdanışmanları, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında partinin Genel Merkez ek binasında toplandı. Parti’den toplantı görüntüleri paylaşıldı.

HaberTürk'ün aktardığına göre saat 19:00'da toplantı sona erdi. Akşener İyi Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı. İyi Partili Müsavat Dervişoğlu, Akşener'in 6 Mart'taki Altılı Masa toplantısına katılmayacağı aktardı.

İyi Partili Erhan Usta, "Kapının açık olmadığını düşünüyoruz. 5'li Masa, Kılıçdaroğlu'nu aday yapmak için bir araya gelmiştir" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.