banner16

İYİ Parti'den o ziyarete ilişkin yalanlama

"İmamoğlu ve Yavaş'ın Meral Akşener'i ziyaret edeceği doğru değil. Ne bize böyle bir talep gelmiştir ne de bizim böyle bir talebimiz de olmuştur" 

04 Mart 2023
İYİ Parti'den o ziyarete ilişkin yalanlama

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Altılı Masa'ya ağır suçlamalarda bulunarak masadan kalkan İyi Parti lideri Akşener'in, aday olmaya davet ettiği CHP'li İmamoğlu ve Yavaş ile görüşeceği belirtilmişti. İyi Partili Zorlu, haberin 'gerçek olmadığını' savunarak, "Ne bizim böyle bir talebimiz oldu, ne de belediye başkanlarının talebi oldu" diye konuştu.

İyi Partili Zorlu, şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Genel Başkanımızın dünkü konuşması sırasında iki belediye başkanımıza çağrıda bulunmuştu. Bugün gün içerisinde yansıtılan haberler oldu. Ankara'da olduğunu öğrendiğimiz 10 belediye başkanının Genel Başkanımızı ziyaret edeceğine dair haberler paylaşıldı.

Ardından Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ziyaret edeceği haberleri paylaşıldı. Açık ve netiz. Ne bizim böyle bir talebimiz oldu, ne de belediye başkanlarının talebi oldu. 2 belediye başkanının ziyaretine ilişkin haberler gerçeği yansıtmıyor."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.