banner16

DEVA Partisi'nden Meral Akşener'e tepki

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarına sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. 

03 Mart 2023
DEVA Partisi'nden Meral Akşener'e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ağır ithamlarla altılı masayı salladı, CHP'li belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na adaylık için çağrı yaptı. 

DEVA'DAN TEPKİ GELDİ

Konuya ilişkin DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'den bir açıklama geldi.

Ekmen, "Nezaket, letafet, saygı, özsaygı en önemlisi hakikate sadakat yoksa gerisini konuşmaya gerek var mı?" yorumunu yaptı.

AKŞENER NE DEDİ?

Millet İttifakı’nın toplantısının ardından cumhurbaşkanı adayı konusunda partisiyle istişare etmek üzere partisinin Genel İdare Kurulu ile bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına 'ret oyu' verdiklerini açıkladı.

Akşener, anketlerde ismi öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu önerdiklerini ancak Millet İttifakı'nda bu önerinin kabul edilmediğini söyledi, iki belediye başkanına çağrıda bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.