banner16

Kartal Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü'nde depremzedeler için üretecek

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla düzenleyeceği etkinlikte gönüllülük esası ile bir araya gelen Kartallı kadınlar, depremzede kadınlara gönderilmek üzere örgü örecek. 

01 Mart 2023
Kartal Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü'nde depremzedeler için üretecek

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenliyor. Gönüllülük esası ile bir araya gelen Kartallı kadınlar, depremzede kadınlara gönderilmek üzere; battaniye, bere, atkı vb. ürünler üretecek.

Dikiş dikebilen ve örgü örebilen kadınların www.kartal.bel.tr üzerinden başvuruda bulunabileceği etkinlik, 7-8-9 Mart 2023 tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

“Bu Zorlu Günlerde Yürekleri Isıtmak İçin Birlikte Üretiyoruz!” sloganının kullanıldığı etkinlikle alakalı detaylı bilgiye, Kartal Belediyesi’nin 0216 280 61 31 numaralı hattını arayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.