banner16

Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş tribünlerinden de 'Hükûmet istifa' tezahüratları

Önceki gün oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında da tribünlerden"hükûmet istifa" tezahüratları yapıldı. 

26 Şubat 2023
Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş tribünlerinden de 'Hükûmet istifa' tezahüratları

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle ara verilen Süper Lig, erteleme maçlarıyla birlikte yeniden başladı. Evinde Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta taraftarlar, maçtan önce "hükûmet istifa"  tezahüratı yaptı.

Sahaya oyuncak atılırken de istifa sesleri yükseldi

Vodafone Park’ta depremzede çocuklara moral vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte taraftarlar, yanlarında getirecekleri atkı ve bere dışında pelüş oyuncakları (Sert olmayan ve 40 cm’i geçmeyecek ebatlarda) Vodafone Park’ın zeminine attı.

O sırada da yeniden ‘hükümet istifa’ sesleri yükseldi. Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında yine protesto tezahüratları yapan Beşiktaşlı taraftarlar, bir süre yine “Hükûmet istifa” diye bağırdı.

Kadıköy'de de istifa tezahüratı yapılmıştı

Önceki gün oynanan Fenerbahçe - Konyaspor maçı öncesinde tribünleri dolduran taraftarlar “Yalan yalan yalan. Dolan dolan dolan. 20 sene oldu. İstifa ulan” tezahüratında bulunmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.