banner16

Bu banka emekli promosyonunda zirveye oturdu! Emeklilere kesenin ağzını açtı: 36 ay söz veren bu rakamı alacak!

Bankaların yeni emekli promosyon kampanyaları duyuruldu. Özel bankalar vatandaşlara farklı teklifler sunmaya devam ediyor. İşte en yüksek promosyonu alabileceğiniz bankalardan biri. 

17 Şubat 2023
Bu banka emekli promosyonunda zirveye oturdu! Emeklilere kesenin ağzını açtı: 36 ay söz veren bu rakamı alacak!

 

Vatandaşların geçim sıkıntılarının her geçen gün artması nedeniyle bankalar promosyon kampanyalarını yeniden yayınladı. Bilindiği üzere aynı bankadan 3 yıl boyunca maaş alma sözü veren kişilere promosyon ödemesi yapılıyor. Maaşlara yapılan zam sonrasında promosyon tutarlarında güncellemeye gidildi.

Haberport’ta yer alan habere göre, emekli maaşı almaya hak kazanmış tüm vatandaşlar bankaların emekli promosyon kampanyalarından yararlanabilecekler. Bankalar arasında promosyon yarışı devam ederken vatandaşlar son dakika en yüksek promosyonu sunan bankayı aramanın telaşına girdi.

Akbank’tan dev emekli promosyon kampanyası!

Emekli promosyon tutarları için hem özel hem de kamu bankaları tarafından teklifler yapılıyor. Özel bankaların başında gelenlerden olan Akbank ise ilk duyurduğu promosyon tutarını yükseltme kararı aldı.

Son dakika olarak paylaşılan haberde 2023 yılı için Akbank emekli promosyonu değişirken emekliler bu tutarı maaş miktarlarına göre alacaklar. Haberde örneğin 5500 TL maaş alan ile 10 bin TL emekli maaşı alan kişilerin alacakları ek ödemeler aynı olmayacak. Bu kapsamda Akbank tarafından emeklilere sunulan promosyon kampanyası şu şekilde olmaktadır:

Emekli maaşı 3 bin 500 TL ve altı olanlara 4 bin 200 TL,

3 bin 500 TL ila 7 bin 500 TL arasında olanlara 4 bin 850 TL,

7 bin 500 TL ila 10 bin TL arasında olanlara 6 bin 250 TL,

10 bin TL’nin üzerinde emekli maaşı alanlara ise 7 bin TL emekli promosyonu ödenecek.

Emekli vatandaşların bu kampanyadan yararlanması için mutlaka başvuru yaparak 36 ay aynı bankada kalmayı taahhüt etmeleri gerekmektedir. Başvurular Akbank şubeleri, internet bankacılığı ve e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

Kaynak: https://www.haberport.com/maasi-5-500-tl-ustu-olan-hemen-o-bankaya-kossun-7-bin-tl-yi-trink-diye-alacaklar-sadece-bunu-yapmalari-yeterli/90077/

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.