banner16

Kılıçdaroğlu: SPK konusunda verdiğim sözü unutmadım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “SPK konusunda verdiğim sözü unutmadım. Ancak deprem bölgesine dönmem gerekiyordu. Dönüşte SPK'ya gidip başkanının istifasını isteyeceğim” açıklamasını yaptı. 

10 Şubat 2023
Kılıçdaroğlu: SPK konusunda verdiğim sözü unutmadım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sermaye Piyasası Kurulu ile ilgili uyarılarını sürdürdü. Kılıçdaroğlu daha önce yaptığı paylaşımda; “Bölgeden dönünce SPK’ya gideceğim. En acı dolu günlerimizde bile, küçük yatırımcıyı soymaya doymadılar” açıklamasını yapmıştı.

Kılıçdaroğlu bugün de sosyal medya hesabında şu mesajı verdi:

“SPK konusunda verdiğim sözü unutmadım. Ancak deprem bölgesine dönmem gerekiyordu. Dönüşte SPK'ya gidip başkanının istifasını isteyeceğim. Ayrıca bölgedeki küçük yatırımcının zararının hemen tazminini ve tüm küçük yatırımcılar için zarar tespit soruşturması talep edeceğim.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.