banner16

Pazarcık'ta canlı yayın sırasında şiddetli artçı deprem

FOX TV yayını sırasında bir artçı depremin meydana geldiği ve çalışmalara ara verildiği ifade edildi. 

08 Şubat 2023
Pazarcık'ta canlı yayın sırasında şiddetli artçı deprem

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremde can kaybı sayısı anbean artıyor. Enkaz altında kalan yurttaşları arama-kurtarma çalışmalarında zamanla yarış sürüyor. 

Artçı sarsıntılar enkaz altında yapılan çalışmaları da olumsuz yönde etkiliyor. FOX TV yayını sırasında bir artçı depremin meydana geldiği ve çalışmalara ara verildiği ifade edildi.

AFAD'ın paylaştığı son bilgilere göre, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde saat 12.34'te 3.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin deriliğinin 10.44 kilometre olduğu belirtildi.

Aynı bölgede saat 12.52'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Göksun ilçesinde meydana gelen depremin derinliği 13.21 kilometre olarak ölçüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.