banner16

Mansur Yavaş'tan deprem sonrası uyarı

" Lütfen hasarlı binalardan uzak duralım. Dualarımız ve tüm desteğimiz sizinle” 

06 Şubat 2023
Mansur Yavaş'tan deprem sonrası uyarı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki ikinci depreme ilişkin “Biraz önce Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve kentimizde de hissedilen depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Lütfen hasarlı binalardan uzak duralım. Dualarımız ve tüm desteğimiz sizinle” mesajını paylaştı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 04.17’de yaşanan deprem sonrası 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 7.6 olarak açıklarken; Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünü Elbistan ve büyüklüğünü 7.5 olarak belirledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

“Biraz önce Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve kentimizde de hissedilen depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Lütfen hasarlı binalardan uzak duralım. Dualarımız ve tüm desteğimiz sizinle.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.